
Kategorier
Lallemand


Abbaye Belgian Ale Yeast 500g
LalBrew Abbaye er en belgisk gjærstamme for øl med lav til høy alkohol, og produserer krydder og fruktighet som er typisk for belgisk og trappist øl. Utmerket til blant annet Belgian White, Belgian Blonde, Belgian Golden, Dubbel, Tripel, og Quadrupels.
- Kjøp
- Les mer

Nottingham Ale 500g
Nottingham Ale fra Lallemand er en anvendelig gjærstamme for engelsk ale. Populær til Pale Ales, Ambers, Porters, Stouts og Barleywines, og kan også brukes til Golden Ale, IPA, Imperial Stout, med flere.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew New England 500g
LalBrew New England er en American East Coast ale gjærstamme, som gir fremtredende og fruktig smak og aroma av humlen. Populær til East Coast ales, som for eksempel New England IPA (NEIPA).
- Kjøp
- Les mer

BRY-97 American West Coast Ale 500g
BRY-97 er en American West Coast ale gjærstamme utvalgt av Siebel Institute Culture Collection på grunn av sin evne til å produsere høy-kvalitets ales. En nøytral gjær som flokkulerer godt, og passer flott til en lang rekke American style ales.
- Kjøp
- Les mer

Köln - Kölsch Style Yeast 500g
Köln er ideell for brygging av tradisjonell øl i Kölsch-stil og andre nøytrale øl. Den nøytrale karakteren av denne gjærstammen fremhever delikate humlearomaer mens de gir subtile, fruktige estere.
- Kjøp
- Les mer

Diamond Lager Yeast 500g
Diamond Lager er en tysk gjærstamme for lager, med utmerket gjæringsytelse og evne til å produsere rene og autentiske lagerøl av fineste kvalitet.
- Kjøp
- Les mer

Munich Classic 500g
LalBrew Munich Classic er en bayersk hveteølstamme som korrekt uttrykker den krydrete aromaprofilen som er typisk for tyske hveteøl.
- Kjøp
- Les mer

Windsor British-Style Beer Yeast 500g
Windsor er en ekte engelsk gjærstamme som gir en balansert fruktig aroma og en svak frisk, gjæraktig smak. Øl laget med Windsor blir vanligvis beskrevet som fyldige, fruktige engelske øl. Utmerket for et stort spenn fra Pale Ale til Porter.
- Kjøp
- Les mer

LalBrew Voss Kveik Ale Yeast 500g
Lallemand Voss kveik fra Sigmund Gjernes, norsk tradisjonsgjær i tørrform. Voss kan brukes på temperaturer mellom 25-40°C, med optimalt område på 35-40°C. Full utgjæring oppnås i løpet av 2-3 dager innenfor dette temperaturintervallet.

WildBrew Philly Sour 500g
Philly Sour fra Lallemand er en unik art av Lachancea, som produserer moderate mengder melkesyre i tillegg til etanol i ett enkelt fermenteringstrinn. Et godt valg for surøl med forfriskende surhet og aroma av steinfrukt, rødt eple og fersken.
- Kjøp
- Les mer

WildBrew Sour Pitch 250g
WildBrew Sour Pitch fra Lallemand er en melkesyrebakterie i tørr form for brygging av en rekke typer surøl. Produserer en ren og balansert smak av citrus, og egner seg godt til ulike typer syrningsteknikker, som for eksempel kettle sour.
- Kjøp
- Les mer

Lalvin EC-1118 Champagne 500g
Gjærstamme isolert i Champagne, og validert av Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne. En utmerket gjær til cider, musserende viner og fruktviner. Evne til å gjære ved lave temperaturer, flokkulerer godt, og utmerket alkoholtoleranse.
- Kjøp
- Les mer

CBC-1 Cask & Bottle Conditioning Yeast 500g
CBC-1 er spesifikt valgt fra Lallemand Yeast Culture Collection sine refermenterings-egenskaper og er anbefalt for karbonering på flaske og cask. CBC-1 er effektivt på grunn av høy toleranse mot alkohol og trykk, og avgir ingen smak.
- Kjøp
- Les mer